Προφίλ

Από το 1995, η ECO CLEAN , είναι η πρώτη στον χώρο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στα Βαλκάνια, με τα Σουηδικά προϊόντα μικροϊνών . Με πιστοποίηση γνησιότητας από το OBI αναγνωρίζεται πρώτη στην "πατέντα" της μικροΐνας με επίσημα έγγραφα του κράτους..

Προμηθεύουμε 195 καταστήματα που δραστηριοποιούνται με προϊόντα καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα. Επίσης προμηθεύουμε 90 συνεργεία καθαρισμού, 70 πλυντήρια αυτοκινήτων  και 60 ξενοδοχεία.
 
Το αντικείμενο της ECO CLEAN  είναι τα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού από ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ (microfiber) τα οποία είναι κατάλληλα για οικιακή, επαγγελματική χρήση ακόμα και για τον καθαρισμό αυτοκινήτων. Σας προσκαλούμε στα γραφεία μας και στην έκθεσή μας για να σας επιδείξουμε τα οικολογικά προϊόντα μας.

Θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε, πως πρόσφατα προχωρήσαμε σε μια μεγάλη μείωση των τιμών στα βασικά προϊόντα , όπως είναι τα Σουηδικά οικολογικά πανιά που καθαρίζουν τα πάντα με νερό, επίσης σε Οικολογικά συστήματα Σαρώθρων. Έτσι με τις νέες μειωμένες τιμές, μπορείτε να έχετε τα αυθεντικά Σουηδικά πανιά, με την εγγυημένη Σουηδική ποιότητα, σε μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό του ανταγωνισμού, αλλά σε χαμηλές τιμές.
 
Όλα τα προϊόντα μπορούν να βγούνε σε φασόν με την δική σας επωνυμία.